L’Arboç realitza millores a Escola Sant Julià per valor de 100.000€

Avatar
12/09/2019 - 12:40h

S’han fet tots els banys nous, un lavabo adaptat i una nova rampa d’accés al pati interior

S’han aprofitat els mesos d’estiu per realitzar millores importants a l’escola Sant Julià per valor de 100.000€, 40.000€ dels quals provenen del pressupost participatiu i la resta, 60.000€ els ha posat el consistori municipal valorant la necessitat d’adequar les instal.lacions mentre no es construeix el nou edifici.

El gruix de les millores han estat refer totalment tots els lavabos de l’edifici, els dels alumnes i els del professorat, la construcció d’un lavabo adaptat, l’adequació del pati i la construcció d’una rampa d’accés al pati interior amb barana i que permet l’accés de vehicles d’urgències en cas que sigui necessari.

PUBLICITAT

Per part del Departament d’ensenyament de la Generalitat també s’han realitzat obres de millora construïnt una sortida d’emergència per complir amb la normativa actual i a més s’han modificat els tabics de separació de les aules per millorar l’aprofitament.

Amb aquestes millores, el proper dijous comença un nou curs mentre des de l’Ajuntament es recorda que s’està treballant per aconseguir la construcció d’una nova escola el més aviat possible.

També et pot interessar

Comentaris