Vilafranca celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Imatge d’arxiu de la Pedalada Verda dels Castellers de Vilafranca
Judit Benages
10/09/2019 - 16:57h

El primer acte serà la Cursa Interurbana de Transports que es farà el dijous dia 19 de setembre a la tarda

El primer acte és la Cursa de Transports interurbana que es realitzarà el proper dijous 19 de setembre de 17.30 a 19h. A través de voluntaris es realitzen diferents rutes amb l’objectiu de comparar les emissions, el cost i el temps de viatge des de diferents pobles de la comarca fins a Vilafranca.

El seguiment a temps real de la cursa, que coincideix amb el punt final de la Cursa de Transports, serà el local de l’Associació de Veïns/es del Molí d’en Rovira (plaça Vilanova i la Geltrú, núm. 1). Qui vulgui participar com a voluntari en alguna de les rutes, cal posar-se en contacte amb la Plataforma pel Transport Públic Alt Penedès: altpenedes@transportpublic.org

PUBLICITAT

El dissabte 21 de setembre començarà amb un ‘Taller de reparació de bicicletes’ que es realitzarà de 10 a 12h al cafè-taller La Biciclera (plaça de l’Era Enrajolada, núm. 1). Es donarà un petit obsequi a cada participant. Inscripcions: info@labiciclera.com.

A la tarda es celebrarà la tradicional Pedalada Verda dels Castellers de Vilafranca, a les 17h, a la rambla de Sant Francesc, que recorrerà els carrers principals del municipi.

PUBLICITAT

Finalment, el diumenge 22 de setembre, a les 11h, es realitzarà la passejada guiada ‘Tastet de tardor’ per la plana agrícola de Sant Pau amb destí final al mirador de Sant Pau, on es realitzarà un taller sensorial de fruits de la tardor. Una passejada destinada al públic familiar i a la ciutadania en general. El punt de trobada és la cruïlla del balcó de les Clotes amb el camí de Pacs.

També et pot interessar

Comentaris