Una gran festa per presentar la temporada d’espectacles familiars

Avatar
09/09/2019 - 17:40h

L’organitzen aquest diumenge al Parc del Tívoli La Xarxa i el servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca

Aquest diumenge, el parc del Tívoli acollirà la festa de presentació de la nova temporada d’espectacles familiars, organitzada conjuntament per La Xarxa de Vilafranca i el Servei de Cultura de l’Ajuntament.

PUBLICITAT

La festa començarà a les 12h del migdia amb l’espectacle En Rikus se’n va a la selva de la cia. Rikus.. Però des de dos quarts de 12h, el públic assistent serà obsequiat amb coca i xocolata i es faran tallers per a la mainada.
El periodista penedesenc Ernest Gili serà l’encarregat de conduir l’acte i d’explicar els espectacles que es representaran entre octubre del 2019 i gener del 2020. En el cas dels que programa La Xarxa, els espectacles continúen fins a l’abril de 2020. Al llarg del matí també es sortejaran entrades entre el públic assistent. Durant tota la jornada hi haurà un punt de venda d’entrades per als espectacles de la nova temporada del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca.

PUBLICITAT

En Rikus, el pastor de la muntanya, fa un viatge a una selva misteriosa. Tota una aventura en què junts haurem de jugar amb animals salvatges, aprendre idiomes nous, ballar les danses de la tribu ziga-zaga, descobrir espècies noves i explorar racons exòtics.
La programació familiar està organitzada per La Xarxa i pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i contempla diferents disciplines: teatre, música, dansa, màgia i circ, per tal que el públic familiar pugui gaudir de les diferents propostes de les arts escèniques i musicals a Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris