L’associació del Molí d’en Rovira vol obrir-se més als veïns i veïnes

D’esquerra a dreta, Manel Ros, Olga Graells i Jordi Junyent, de la junta de l’associació de veïns del Molí d’en Rovira
05/09/2019 - 17:20h

L’entitat vilafranquina organitza activitats i xerrades per a tots els públics

L’associació de veïns del Molí d’en Rovira ha presentat tot un seguit d’activitats que oferirà a partir d’aquest mes amb la missió d’obrir-se més als veïns i veïnes. De fet, el seu objectiu final seria poder obrir el local de l’entitat com a mena de punt de trobada on tothom qui vulgui pugui anar a fer tertúlia o a jugar a jocs de taula, per exemple. Però des de l’entitat reconeixen que els recursos són limitats i que ara per ara el que poden oferir són activitats concretes i també l’organització de xerrades de temes diversos.

Així, de cara a aquest inici de curs s’han programat cursos de tai chi, ioga, guitarra, teatre per a nens i també per a adults, shuffle (dansa), un espai de trobada de costura i també el Racó de la Dansa, que constarà de diferents coreografies.

A més, l’associació estarà oberta cada divendres de 18.30h a 20h per tal que tots aquells que tinguin dubtes o queixes els puguin anar a resoldre o a exposar.

Per altra banda han programat tres xerrades gratuïtes. La primera parlarà sobre l’empoderament de la dona i es farà el 21 de setembre al matí i necessita inscripció prèvia al correu av.molidenrovira@gmail.com. Anirà a càrrec d’una psicòloga de l’àrea d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Vilafranca i, seguidament, hi haurà un taller impartit per Joan Monge, expert en defensa personal.

La segona xerrada portarà per títol ‘Noves tecnologies i xarxes socials: com eduquem?’, es farà el 26 d’octubre al matí i anirà a càrrec del psicòleg Xavi Méndez. Finalment la tercera xerrada parlarà sobre assetjament escolar, es farà el 23 de novembre i la faran la mestra i psicopedagoga Montse Miracle i la psicòloga clínica Núria Casanova.

També et pot interessar

Comentaris