L’Electrovinyes arriba a Vilafranca amb la millor música electrònica

Avatar
05/09/2019 - 15:26h

La sisena edició tindrà lloc aquest cap de setmana a la Sala del Mirador de la Muntanya de Sant Pau

L’Electrovinyes celebra la sisena edició amb una selecció acurada de set propostes amb actuacions en majúscules que tindran lloc aquest cap de setmana a la Sala del Mirador de la Muntanya de Sant Pau, habilitada per a l’ocasió i amb aparcament proper.

Les actuacions arrencaran aquest divendres a les 7 de la tarda amb els tallers Petits Tafaners, i tot seguit es podran sentir dos dels artistes més rellevants de l’escena underground catalana, Primo Gabbiano i Yarei Molina, que presenta el disc amb el qual ha trobat el seu so, Hidden Reflections. Tancarà la nit el reconegut productor de Sant Pere de Ribes Omega Db amb un dels seus sets més enèrgics.

Les actuacions seguiran dissabte amb dues de les revelacions de la temporada: Núria Garcia, que presentarà la seva electrònica acurada, en directe, amb la sensibilitat del violí, i Ominira, que presentaran Mama, un àlbum de música i esperit ecologista, entre l’electrònica i els sons africans, un dels 10 discos destacats de Catalunya segons la premsa especialitzada. Tot seguit tancarà la nit Transgress amb el seu Dj Set, que de ben segur no deixarà ningú indiferent.

PUBLICITAT

La cloenda serà diumenge, recuperant l’Electro-vermut (iniciat dins el festival en la primera edició 2014) a l’Espai Muntanya Sant Jaume, amb els DJs de la casa, Brave Coast DJs.

El festival, a més de comptar amb algunes de les novetats de la temporada, en poc temps ha consolidat dues propostes de collita pròpia: els tallers Petits Tafaners, on els més petits de la casa es converteixen en els protagonistes, i els Electrosopars, aŀlicients que no poden faltar en una edició de l’Electrovinyes.

També et pot interessar

Comentaris