Avui es presenta a Vilafranca el llibre “Ho tornarem a fer” de Jordi Cuixart

Avatar
04/09/2019 - 09:27h

L’acte, organitzat per Òmnium Alt Penedès, es farà a l’Espai Muriel Casals, a les 19.30h

Avui tindrà lloc la presentació del llibre de Jordi Cuixart titulat “Ho tornarem a fer”. L’acte tindrà lloc al local d’Òmnium Alt Penedès, al carrer dels Banys, 11 de Vilafranca del Penedès, a partir de dos quarts de vuit del vespre i hi intervindran Xavier Antich, membre de la junta nacional d’Òmnium Cultural i Mercè Barceló,  catedràtica de Dret constitucional participaran, en un acte que serà moderat per la periodista Mònica Hernández.

PUBLICITAT

Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural injustament empresonat, ha decidit transformar la tristesa i la grisor d’una cel·la en el millor altaveu de la lluita compartida per l’autodeterminació i els drets humans. El llibre ‘Ho tornarem a fer’ és un text, emocionat i rigorós, on fa una crida a perdre la por i a la desobediència civil.

PUBLICITAT

‘Ho tornarem a fer’, editat per Ara Llibres, és un manifest personal i col·lectiu, vital i polític, meditat després de més de 20 mesos a la presó i 52 sessions al Judici a la Democràcia del Tribunal Suprem. Un manifest directe i valent, “un crit a l’esperança i contra la resignació i la frustració”, que ens commina a perdre la por i a exercir a consciència les llibertats fonamentals amenaçades a Catalunya i arreu del món perquè és a través de la desobediència civil com s’enforteixen les llibertats de tota la societat.

També et pot interessar

Comentaris