Avui es presenta a Vilafranca el llibre “Ho tornarem a fer” de Jordi Cuixart

04/09/2019 - 09:27h

L’acte, organitzat per Òmnium Alt Penedès, es farà a l’Espai Muriel Casals, a les 19.30h

Avui tindrà lloc la presentació del llibre de Jordi Cuixart titulat “Ho tornarem a fer”. L’acte tindrà lloc al local d’Òmnium Alt Penedès, al carrer dels Banys, 11 de Vilafranca del Penedès, a partir de dos quarts de vuit del vespre i hi intervindran Xavier Antich, membre de la junta nacional d’Òmnium Cultural i Mercè Barceló,  catedràtica de Dret constitucional participaran, en un acte que serà moderat per la periodista Mònica Hernández.

Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural injustament empresonat, ha decidit transformar la tristesa i la grisor d’una cel·la en el millor altaveu de la lluita compartida per l’autodeterminació i els drets humans. El llibre ‘Ho tornarem a fer’ és un text, emocionat i rigorós, on fa una crida a perdre la por i a la desobediència civil.

‘Ho tornarem a fer’, editat per Ara Llibres, és un manifest personal i col·lectiu, vital i polític, meditat després de més de 20 mesos a la presó i 52 sessions al Judici a la Democràcia del Tribunal Suprem. Un manifest directe i valent, “un crit a l’esperança i contra la resignació i la frustració”, que ens commina a perdre la por i a exercir a consciència les llibertats fonamentals amenaçades a Catalunya i arreu del món perquè és a través de la desobediència civil com s’enforteixen les llibertats de tota la societat.

També et pot interessar

Comentaris