La Vella aparta el presumpte agressor sexual detingut per Sant Fèlix

02/09/2019 - 10:55h

L’home, un mosso fora de servei i d’uns 45 anys, va assetjar una periodista de Penedès TV

La colla Vella dels Xiquets de Valls ha apartat el presumpte agressor sexual a una periodista de Penedès TV durant la diada castellera de Sant Fèlix. Segons declaracions del president de la colla, Albert Pedret, aquest ha admès que el mosso d’esquadra era casteller en actiu de la colla i que fins que no es resolgui la denúncia ha estat apartat de la colla. En cas de confirmar-se els fets la colla també ha reconegut que expulsarà la persona de la colla rosada.

Tot plegat va passar per la diada castellera de Sant Fèlix. La periodista de Penedès TV, Clàudia Climent, va denunciar per xarxes que mentre estava treballant -cobria a peu de plaça les  anècdotes amb el públic que presenciava la diada- a l’alçada de la polleria Ruiz i tal i com va relatar ella mateixa pel seu twitter personal “estava parlant prop de la penya de la farola preparada per entrevistar una colla que duien cartells grocs i aquí ha començat tot. Un home amb polo vermell ha vingut, m’ha agafat el micròfon inalàmbric i l’ha llepat i mossegat. Algunes persones al cap d’una estona s’han començat a fer fotografies amb mi sense que jo tingués ganes. M’han agafat per tot arreu i de sobte, ha aparegut un casteller d’uns 50/60 anys i m’ha agafat per la cintura i grapejant-me el cul, m’ha mossegat i llepat l’orella esquerra. Algú li ha fet fotografia”.

La periodista en qüestió va posar una denúncia als Mossos d’Esquadra i l’home en qüestió, d’uns 45 anys d’edat, va ser arrestat pels mossos per un delicte d’abús sexual i va passar la nit del 30 d’agost al calabós i després va quedar en llibertat provisional. La jutge li va fixar incomunicació per totes vies amb la dona i allunyament d’un mínim de 1.000 metres. Es dóna la circumstància que el presumpte agressor és un mosso d’esquadra que en aquell moment estava fora de servei.

També et pot interessar

Comentaris