L’enigmàtica esquela dels Diables al 3d8

Els Diables de Vilafranca publiquen una esquela en record de l`”Ego Vilafranquí”
Avatar
29/08/2019 - 18:54h

L’edició especial de la festa major de Vilafranca del 3d8 publica una esquela dels Diables en record de l’”Ego Vilafranquí”

Les pàgines del suplement especial del 3d8 dedicat a la festa major de Vilafranca amaguen una enigmàtica informació. A la pàgina 67 hi ha publicada una esquela en record de l’”Ego Vilafranquí”.

Signa el recordatori el Llucifer i la Diablessa, juntament amb els altres diables i es fan seu el dolor de la vila per la desaparició de l’”Ego Vilafranquí”. 

PUBLICITAT

Des del Ball de Diables no han donat més detalls al voltant d’aquesta curiosa esquela però avancen que el dia 31 se sabrà tot.

Tot fa pensar que l’esquela lliga amb alguna sorpresa que té preparada el ball durant la lectura dels versos, però el 3d8 no ha pogut esbrinar cap altra concreció.

És un dels pocs detalls que s’escapa de l’ampli suplement especial de 44 pàgines que publica el 3d8 sobre la festa major de Vilafranca en què s’hi troba l’agenda d’actes, reportatges històrics, anàlisis castelleres i tota mena de notícies al voltant de la més típica.

PUBLICITAT

A més a més hi ha un reportatge central dedicat a l’amor per festa major en què diverses parelles expliquen la seva història d’amor iniciada o directament relacionada amb la festa vilafranquina.

També et pot interessar

Comentaris