“No n’hi ha per a tant!”

Judit Benages
29/08/2019 - 19:56h

La Maria ens explica en primera persona la seva peculiar història festamajorenca amb el Jordi

Què us ve al cap quan sentiu les paraules ‘festa major’? Un tres de deu amb folre i manilles descarregat? Un nou rècord de pavanes? Una tronada i el seu posterior “l’any passat va petar més”? Potser res de tot això. Potser la vostra festa major són persones i moments.
Enguany hem buscat (i trobat) 7 parelles que han viscut una història d’amor durant la més típica.Qui no té la seva? Comencem!

PUBLICITAT

Ell em seguia per Twitter. No em coneixia de res, i la meva foto de perfil amb el campanar de Santa Maria no li donava cap pista, així que va demanar que un amic en comú ens desvirtualitzés. Un ball de gralles del 2014, enganxats literalment a la barra del Coro i fetes les presentacions, ell va etzibar un “Doncs no n’hi ha per a tant”.

Ell, a qui mai han confós amb George Clooney.

Una festa major més tard (és així com es compten els anys a Vilafranca, oi?), el Dandi VTV en públic em corregeix un tuit a l’estil Pilar Rahola i en privat em tira la canya amb quatre pobres emojis i tres cerveses populars.
I com que no n’hi havia per a tant, entre tornar a passejar en Fèlix com si això fos Sevilla o anar de vacances a Formentera, vaig agafar un vaixell cap a ses illes.

PUBLICITAT

Festa major 2016. Sant Raimon pescador ho intenta de nou. Aquest cop Formentera ja no és la meva cançó de l’estiu, i els cants de l’Escurçó Negre m’ennuvolen.
Quedem, riem, parlem de política i en Jean Louis es converteix en el nostre president de taula.

I aquesta ja serà la quarta festa major.

Et podria cantar totes les cançons d’Estopa i no em sé la lletra dels goigs; aguanto més els teus rotllos d’història que un ball de la Moixiganga; les gralles em fan venir ganes de matar; cada any em frustro al pensar que ser pandereta ja és un tren perdut, i he decidit que la diada castellera es veu a l’Inzolia, però, tot i això, el nostre és un amor de Festa Major. I tu ets el vilafrancó que em complementa.

També et pot interessar

Comentaris