“Amor per la més típica”

Avatar
23/08/2019 - 12:25h

En la seva edició en paper, el 3d8 fa un homenatge a la festa amb un suplement de 44 pàgines

Vilafranca tornarà a ser d’aquí a pocs dies la capital de la cultura popular, les nits de gresca i les grans diades castelleres. I, un any més, al 3d8 hem preparat per a tots els nostres lectors un suplement especial de 44 pàgines, amb tota la informació d’interès per viure sense perdre’ns res (i de la millor manera possible) la més típica.

A les pàgines següents es poden trobar els detalls dels dies previs, tots els concerts, el llistat dels artistes que participen en l’edició d’enguany del Firart o la més que tradicional entrevista entre pregoners. En aquesta ocasió, Jordina Biosca li fa a Òscar Navarro, el pallasso Anskari.
Aquest 2019, a més, parlem d’amor. Amor a la festa major i durant la festa major. Així, hem buscat (i trobat) 7 parelles que van començar el seu idil·li per la més típica. Unes històries ben curioses que val la pena llegir.
Al suplement de festa major també fem referència als 160 anys de la participació del Ball de Nans a la festa major, publiquem un reportatge de Joan Cuscó i Clarasó que parla sobre la relació de les dones amb la festa major de Vilafranca, un altre de Pere Ferrando i Xavier Güell sobre les actuacions del Drac de Vilafranca fora de la vila i una conversa entre el pintor Josep Maria Batet i el Drac.

PUBLICITAT

Finalment també val la pena destacar que l’historiador Eloi Miralles parla sobre Lambert Escaler i Milà, escultor de la festa. També hem escrit sobre els 30 anys del capgròs del Quique dels Cavallitos, la campanya per recollir fons per a les obres de Santa Maria, publiquem tres cartells inèdits sobre la festa que es van trobar a l’Arxiu de Sant Martí Sarroca i fem referència a totes les activitats que s’organitzen relacionades amb la festa major, com ara el Falconcert o la Sardana Groga.ç

I, per si tot això fos poc, amb el hashtag #FM3d8 tornem a convocar un concurs de fotografies a Instagram amb un premi valorat en més de 250 euros. Finalment, publiquem les prèvies de les diades castelleres i dels Falcons i donem a conèixer el programa de la festa major. Amb tot això, només queda gaudir de la festa… amb molt d’amor!

També et pot interessar

Comentaris