Troben en bon estat els Gegants del Vendrell

El remolc amb els Gegants del Vendrell al voral d’una carretera de Castelló, on han aparegut aquest divendres al matí.
Ricard Vinyals
23/08/2019 - 13:08h

Aquest divendres al matí ha estat localitzat el remolc en una carretera de la província de Castelló

Aquest divendres al matí, a les 10.45h, ha estar localitzat el remolc amb els Gegants del Vendrell que va ser robat la matinada de diumenge passat, dia 18, del magatzem municipal on eren, al polígon industrial La Cometa.

PUBLICITAT

Els Gegants Salvador i Teresa, de l’any 1930, han estat localitzats en bon estat en un voral de la carretera secundària que uneix les poblacions de Nulles i Moncofa, a la província de Castelló.

Segons ja ha fet públic l’Ajuntament del Vendrell, els gegants vendrellencs tornaran aquest dissabte al matí cap el Vendrell i se’ls organitzarà una benvinguda. Aquesta és farà diumenge, a les 11.30h, a la plaça Vella.

La unitat policial que ha localitzat els gegants vendrellencs és la USECIA de la Guàrdia Civil de Burriana, a la qual els geganters vendrellencs agraeixen públicament “de tot cor” la feina feta.

PUBLICITAT

Des de l’Ajuntament del Vendrell s’ha volgut agrair públicament la implicació de les entitats i persones particulars, tant del municipi com de fora, a l’hora de col·laborar en la crida per recuperar els gegants, i felicita els diferents cossos policials -Policia Municipal del Vendrell, policies locals d’altres municipis, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil- per la seva tasca i “per poder tornar a tenir a casa el Salvador i la Teresa”.

També et pot interessar

Comentaris