Operació Matalàs contra els abocaments il·legals al Vendrell

Avatar
23/08/2019 - 13:12h

La campanya la farà la Policia Local entre dilluns 26 d’agost i diumenge 1 de setembre

Del dilluns 26 d’agost al diumenge 1 de setembre, la Policia Municipal del Vendrell farà una campanya especial de vigilància i control d’abocaments de restes de tot tipus fora dels llocs indicats, sota el nom d’Operació Matalàs.

És previsible que aquesta última setmana d’agost, abans de finalitzar les vacances, hi hagi la necessitat de desfer-se de mobles, estris, runa i altres objectes, i això no es fa sempre de la manera correcta, segons l’Ajuntament del Vendrell.

PUBLICITAT

Per aquest motiu, en horari nocturn i a les primeres hores del matí, amb una patrulla de paisà i amb vehicle camuflat, es farà vigilància en diferents hores en una vintena de punts de tot el municipi on s’han registrat més actes i denúncies per aquests actes incívics.

En el cas d’enxampar persones fent aquesta infracció, es procedirà a la seva identificació i denúncia. Es recorda que, segon l’Ordenança del Civisme i la Conviència de l’Ajuntament del Vendrell, la sanció pot ser de fins a 3.000 euros.

D’altra banda, al web de l’Ajuntament del Vendrell es pot trobar informació de com poder desfer-se de forma correcta de diferents tipus residus. I també es pot trucar al telèfon 977 166 400.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha explicat que “la Policia Municipal durà a terme l’Operació Matalàs per informar, dissuadir i, si correspon, sancionar aquests actes incívics de deixar runes i residus on no pertoca, que suposen una mala imatge, un impacte al medi i un cost extraordinari, que al final paguem tots, per a la seva retirada”.

També et pot interessar

Comentaris