La Biblioteca Torras i Bages presenta el seu novè punt de llibre

23/08/2019 - 09:55h

L’artista M. Montserrat Planas ha fet una aquarel·la inspirada en el llibre ‘Arbres de Vilafranca’

Coincidint amb la festa major de Vilafranca, la Biblioteca Torras i Bages celebra el seu 85è aniversari amb la presentació del novè lliurament de la col·lecció de punts de llibre, on la il·lustració està relacionada amb Vilafranca i la comarca del Penedès.

Enguany, l’artista M. Montserrat Plans Ferrer ha realitzat una aquarel·la inspirada en el llibre de Xavier Fàbregas Arbres de Vilafranca, que forma part de la Col·lecció Local de la biblioteca. La il·lustració representa la flor de magnòlia grandiflora, un arbre magnífic de fulles persistents i flors perfumades que amb el sol reflecteixen els colors de l’entorn. El podem contemplar a la Parellada, a la rambla de Nostra Senyora, a la plaça del Carme i a la ciutat jardí de Sant Julià, entre d’altres espais de la Vila.

M. Montserrat Plans Ferrer, diplomada en Treball Social, ha dedicat molts anys de la seva vida professional a persones vulnerables i amb necessitats especials. Ara, ja jubilada, recerca l’expressió de la seva interioritat, a través del dibuix i la pintura.
Del punt de llibre se n’han editat 1.000 exemplars que s’estan repartint de forma gratuïta a la mateixa biblioteca des de dilluns d’aquesta setmana.

II Concurs Literari de relats sobre el voluntariat

D’altra banda el proper 19 de setembre es lliuraran els premis del II Concurs Literari de relats sobre el voluntariat. David Monteagudo, José Matas Crespo, Isabel del Pilar Valero i Conchi Hito com a jurat del premi donaran lectura dels relats guanyadors i tot seguit es farà un petit refrigeri per als assistents. L’acte comptarà amb la presència pel regidor de Participació i Voluntariat de l’ajuntament de Vilafranca del Penedès, Ramon Zaballa Serra.

També et pot interessar

Comentaris