“Fins la nit del 31 no es va decidir!”

Avatar
22/08/2019 - 19:52h

La Cristina ens explica en primera persona com va començar la seva història d’amor, ara fa 23 anys

Què us ve al cap quan sentiu les paraules ‘festa major’? Un tres de deu amb folre i manilles descarregat? Un nou rècord de pavanes? Una tronada i el seu posterior “l’any passat va petar més”? Potser res de tot això. Potser la vostra festa major són persones i moments.
Enguany hem buscat (i trobat) 7 parelles que han viscut una història d’amor durant la més típica. Qui no té la seva? Comencem!

Aquesta història comença el 1996. Un parell d’amigues tenien “interessos” a Vilafranca i volien venir sovint. Jo, d’interès encara cap, però ja m’estava bé venir, sobretot pel tema festiu i folklòric, per això les acompanyava. El cas és que les amigues van fracassar en els seus intents i jo, sense buscar-ho, m’hi vaig quedar.

Amb les mateixes amigues, per la festa major ens vam instaŀlar a la pensió Jordina que hi havia a l’avinguda de Tarragona. Com que feia algunes setmanes ja hi havia hagut algunes maniobres d’apropament previ amb cert graller (alguna de ben sonada i recordada per molts!) finalment teníem tres dies per acabar de quallar “allò”.

PUBLICITAT

Fins a la nit del 31 vaig haver d’esperar que es decidís! Va ser al Trànsit, escenari dels nostres èxits. In extremis, perquè l’endemà ja tornàvem cap a Valls. I des de llavors fins ara. M’agrada recordar que el 31 d’agost és el nostre aniversari.

També et pot interessar

Comentaris