El ball final de festa major, el principi d’una història d’amor

22/08/2019 - 19:33h

El David va ser administrador l’any 2003 juntament amb el seu futur sogre. Va ser així com va conèixer la Foix

Què us ve al cap quan sentiu les paraules ‘festa major’? Un tres de deu amb folre i manilles descarregat? Un nou rècord de pavanes? Una tronada i el seu posterior “l’any passat va petar més”? Potser res de tot això. Potser la vostra festa major són persones i moments.
Enguany hem buscat (i trobat) 7 parelles que han viscut una història d’amor durant la més típica. Qui no té la seva? Comencem!

El David Jiménez va ser administrador l’any 2003. Al quintet organitzador també hi havia el seu futur sogre, el pare de la Foix Cuyàs.

La Foix i el David van anar coincidint als actes dels administradors on també hi havia els familiars. La capta, el balcó de l’Ajuntament i les barres dels concerts van ser alguns dels llocs on es va forjar el seu amor.
L’últim dia de festa major van ballar junts el ball final i van decidir començar a quedar.

Al principi ho feien d’amagatotis del sogre. “I mira que primer vaig dormir amb el sogre que amb la Foix”, afirma el David, que explica que per triar la banda de la festa major, els administradors es van desplaçar fins a Cullera (València). A l’hora de repartir habitacions, al David li va tocar compartir-la amb el pare de la Foix.

Celebració per festa major
La Foix i el David no tenen un data fixa d’inici de la relació, tot i que sempre ho celebren per festa major. A més, tots dos han estat i estan molt lligats a la més típica. El David va ser administrador, i la Foix va ser la primera presidenta dels Falcons de Vilafranca.
Setze festes majors més tard, ja tenen dues criatures: la Vinyet, de tres anys i mig, i l’Aniol, de 10 mesos.

També et pot interessar

Comentaris