L’Arboç espera una diada de gamma extra

El 3d10fm descarregat pels verds a l’Arboç el 2017. (Foto: Castellers de Vilafranca)
Avatar
21/08/2019 - 20:59h

Els Castellers de Vilafranca han anunciat que tornaran a portar-hi el 3d10fm

Aquest diumenge, el quart del mes d’agost i com és tradició per la festa major, l’Arboç viurà una de les diades castelleres més importants de la temporada amb la participació de les colles dels Minyons de l’Arboç, els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona. 

Segons les previsions de les diverses colles, destaca el fet que els Castellers de Vilafranca ja han anunciat que hi portaran el 3d10fm, un castell que ja van assolir a l’Arboç els anys 2016 i 2017, i que és d’extrema dificultat. També intentaran molt probablement la td9fm i el tres o el quatre de nou folrat.

Pel que fa a les previsions de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, són també de gran dificultat. Així, els vallencs de la camisa rosada podrien intentar coronar el 4d9fa, la td9fm i el 3d9f o el 4d9f.

La Colla Jove dels Xiquets de Tarragona preveu poder dur a la plaça de l’Arboç el 5d9f, el 4d9fa i el 9d8.

Pel que fa a la colla local dels Minyons de l’Arboç, després de les bones sensacions de la diada de pre festa major del diumenge passat, intentaran aquest dia 25 el 3d7, el 4d6a i la td6.

PUBLICITAT

Així doncs i segons es destaca des del consistori arbocenc, tots els indicis apunten a que la jornada castellera d’aquest proper diumenge a l’Arboç pot tornar a ser històrica i que la plaça arbocenca es consolidarà com tot un referent dins el món casteller.

La diada començarà al voltant de les 13h, després dels versos del Ball de Diables de l’Arboç.

També et pot interessar

Comentaris