Obert el termini per al XXI Concurs de Fotografia del Vendrell

21/08/2019 - 18:57h

Es podran presentar obres fins al migdia del 27 de setembre

L’Ajuntament del Vendrell ha obert el termini, fins a les 14 h del 27 de setembre, per entregar les fotos per al XXI Concurs de Fotografia, que organitza anualment el Museu Arqueològic del Vendrell- Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni.

Aquest any s’ha escollit el tema ‘Làpides, escultures i records amb història dels cementiris del Baix Penedès’. S’accepten fotografies de façanes, edificis, monuments funeraris, racons, escultures, làpides… amb història dels cementiris de la comarca. Es valorarà la presentació, l’enquadrament i la relació amb l’entorn d’aquests elements funeraris.

Per obtenir les bases, les persones interessades poden dirigir-se a la Regidoria de Cultura (edifici de l’antiga Biblioteca a la Rambla, 24), enviar un correu electrònic (arqueologia@elvendrell.net) o consultar el web de l’Ajuntament del Vendrell (http://www.elvendrell.net/art/concurs-de-fotografia).

El lliurament de premis es farà el divendres 11 d’octubre, a les 19 h, a la sala d’exposicions La Fusteria. L’exposició de les obres restarà oberta fins al 10 de novembre.

També et pot interessar

Comentaris