Detingut a Vilafranca per dos delictes de robatori amb violència i un delicte de furt

Avatar
21/08/2019 - 20:25h

Els agents van localitzar el presumpte autor dels delictes després que causés ferides a les dues víctimes, que van ser ateses pels serveis mèdics

La Policia Local de Vilafranca va detenir el dimecres 14 d’agost a la nit, un jove com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i un delicte de furt. Passades les 11 de la nit, es va rebre una trucada a la Sala de Coordinació Operativa policial d’una persona que va rebre una forta estrebada de la bossa de mà quan es disposava a entrar al portal de casa seva.

Es va donar avís a les patrulles per a la localització de la persona descrita, i durant el servei es va detectar a la zona un grup de persones atenent una persona gran, víctima també de robatori de la bossa de mà. La dona era a terra i requeria atenció mèdica per les ferides provocades durant una caiguda per l’estrebada rebuda per a la sostracció de la bossa de mà.

PUBLICITAT

Els agents policials van localitzar a la plaça Penedès un jove que coincidia amb la descripció facilitada per les dues víctimes i va procedir a la seva identificació i escorcoll, trobant en la seva possessió una cartera amb documentació, diners en efectiu i dos telèfons mòbils. L’home va ser detingut i traslladat a les dependències de la Policia Local.

Les víctimes dels fets van resultar ferides i van requerir atenció mèdica. Una de les persones va patir una fractura de l’húmer i l’altra va haver de ser atesa per una contusió cranial.

També et pot interessar

Comentaris