Vinseum crea un nou recurs adreçat a un públic familiar

21/08/2019 - 09:10h

Es tracta d’un joc que permet als infants aproximar-se als continguts del museu de forma lúdica

Des del passat cap de setmana Vinseum ofereix a totes les famílies que visiten l’exposició permanent un nou recurs anomenat Explora el museu. Es tracta d’un fulletó amb tot un seguit de jocs i proves que permeten als infants seguir els continguts de l’exposició mentre passen una bona estona.
Explora el museu ha estat creat pel departament educatiu del museu i proposa diferents activitats per cadascun dels àmbits de l’exposició permanent del museu. Són jocs senzills, amb uns continguts adequats a l’edat recomanada (de 6 a 12 anys) però que només es podran resoldre si els nens es fixen en els continguts de l’exposició.

El repte és aconseguir que tothom, grans i petits, pugui aprendre i passar una bona estona en família. Explora el museu es pot fer de forma autònoma per part dels nens. Però també es pot realitzar de forma col·lectiva, especialment en el cas dels més petits quan necessitin de l’acompanyament dels adults.

Actualment Explora el museu només està disponible en català i a partir del setembre també ho estarà en castellà i anglès. Les solucions es podran consultar a la pàgina del museu (www.vinseum.cat).

També et pot interessar

Comentaris