Nous elements de marxandatge per la restauració de Santa Maria

20/08/2019 - 15:41h

Tres postals, imants i la figura de sant Fèlix en guix, a la nova col·lecció

Per tal de continuar recaptar fons per les obres de restauració de la basílica de Santa Maria, la comissió santa Maria 2020 posa a disposició dels visitants de Vilafranca nous elements de marxandatge. En aquesta ocasió una sèrie de tres postals relacionades amb el patrimoni de la vila que es suma a la postal de sant Fèlix que ja es va presentar fa unes setmanes. Una postal mostra el conjunt escultòric de la mort de Crist, obra de Josep Llimona, que es pot veure a la cripta. La segona una vista principal de la nau de santa Maria vista des del cor. I la tercera mostra el retaule de la mare de Déu i sant Jordi, de l’església de sant Francesc. Cadascuna té un preu d’1€, i es poden trobar els dissabtes al matí a la cripta de santa Maria, oberta entre les 11 i les 13,30, i a la botiga dels Castellers de Vilafranca.

Així mateix encara hi ha disponibles els imants que reprodueixen els tres vitralls de les capelles que es van restaurar el 2017 a la façana sud. A banda de trobar-se a la cripta, també estan disponibles a la botiga del Vinseum, la botiga dels Castellers de Vilafranca, les llibreries Odissea, La Cultural i cal Pujol, i les pastisseries Bertran i Cal Galí. Cada imant te un preu de 3€.

Sant Fèlix en guix

Aquest any la ceramista vilafranquina Montse Llanas, que fa 10 anys va realitzar les figures de sant Fèlix en guix a benefici de les obres, tornarà a elaborar-ne per tots aquell que ho demanin, seguint amb la col·laboració, a un preu de 60€, coincidint amb el 60 aniversari de l’actual imatge del sant, inspirada el la talla del segle XVIII que es conserva al Vinseum

També et pot interessar

Comentaris