Joieria Moner posa a la venda la col·lecció Rosetó a benefici de la restauració de Santa Maria

20/08/2019 - 11:03h

Totes les joies estan fetes a mà al taller de la joieria vilafranquina i es poden trobar en versió d’or de 18 kt o de plata de Llei 925.

Dins de les diferents opcions per col·laborar a la campanya per recaptar fons per a la nova fase d’obres de la basílica de Santa Maria que a partir del setembre es concentraran en la coberta, la teulada i l’espai que hi ha entre la teulada i les voltes de l’edifici, tan de la nau com de l’absis, joieria Moner ha realitzat diferents peces inspirades en elements de santa Maria.

Una és la col·lecció Rosetó, que comprèn dos penjolls, un anell i unes arracades, inspirada en el rosetó de la façana principal, com arracades i penjolls. L’altra col·lecció és la Vitrall, amb el penjoll de plata esmaltat al foc amb els colors del vitrall original de la façana sud, i amb l’anell a joc, aquests sense esmalts a partir dels vitralls de la façana sud. Totes les joies estan fetes a mà al taller de la joieria i es poden trobar en versió d’or de 18 kt o de plata de Llei 925. La joieria Moner es troba al número 16 del carrer de la Parellada de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris