La festa major tindrà un got reutilitzable amb el grafisme de la més típica

Grafisme del got
Judit Benages
19/08/2019 - 16:08h

Es volen eliminar els gots de plàstic d’un sol ús i també evitar l’acumulació de plàstics en papereres, contenidors i, fins i tot, al terra

La festa major de Vilafranca 2019 tindrà un got reutilitzable amb el grafisme de la festa. Amb aquest gest, els administradors volen contribuir a la reducció de residus generats durant la festa, i se sumen a la campanya ‘Adeu plàstics’ de l’Ajuntament de Vilafranca.

El got reutilitzable, amb disseny propi, es distribuirà mitjançant el dipòsit d’un euro en concepte de lloguer, que es tornarà quan es retorni el got.El got se subministrarà a les barres dels actes previstos el dia 29 i el dia 31, a l’espai de la zona esportiva, el dia 31, també, a l’espai de la plaça Jaume I, i el dia 1, a la rambla de la Generalitat, al barri de la Girada.

L’aplicació d’aquest sistema té un doble objectiu: per un costat, eliminar els gots de plàstic d’un sol ús, potenciant la màxima reutilització dels gots retornables, i per un altre costat, evitar l’acumulació de plàstics en papereres, contenidors i el terra dels espais on se celebren els concerts, facilitant així les tasques de neteja i millorant la imatge de la ciutat.

Un cop acabada la FM, els gots recuperats es rentaran per poder ser utilitzats en futurs actes festius.

També et pot interessar

Comentaris