Els Aupa Quartet portaran la seva innovació al Pau Casals

Avatar
16/08/2019 - 09:11h

Aquest reconegut quartet de corda ha portat la seva música arreu d’Europa, la Xina i el Brasil

En ple equador del mes d’agost, el Temporada continua dissabte amb un grup internacional que porta més de nou anys de trajectòria amb cinc gires a la Xina. Són els Aupa Quartet, que destaquen per la seva innovació de la música clàssica i es desmarquen amb un estil propi que ja han pogut mostrar a sales importants d’arreu d’Europa, la Xina i el Brasil.
El quartet de corda clàssic Aupa Quartet parteix del folklore i la música d’arrel per convertir la tradició en temes urbans adaptats a la seva pròpia sonoritat.

Cada gira, cada trobada i cada viatge és una oportunitat per aprendre d’altres cultures, de les seves tradicions, els seus ritmes i els seus sabors. És en aquests intercanvis on Aupa Quartet s’inspira per a la creació d’un nou treball amb elements de cultures distants, on cada composició està pensada per transportar el públic a una atmosfera diferent. Públic i quartet es donen la mà per emprendre un viatge musical al voltant del món, com si es tractés d’una pel·lícula.

PUBLICITAT

Les entrades per al concert a l’Auditori Pau Casals es poden adquirir a la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i a les taquilles del mateix Auditori.

També et pot interessar

Comentaris