Digittecnic es converteix en patrocinador del Patí Vilafranca

14/08/2019 - 15:30h

L’empresa vilafranquina aposta per potenciar l’entitat més alta de categoria de l’esport vilafranquí

El Club Patí Vilafranca i l’empresa vilafranquina Digittecnic han arribat a un acord, perquè l’empresa d’alarmes i seguretat, es converteixi en el nou espònsor del CP Vilafranca per les properes temporades, on el Patí es passarà a denominar Digittecnic Club Patí Vilafranca Capital del Vi, i es podrà veure la publicitat de l’empresa a les equipacions de joc del Patí, a la pàgina web, a la pista d’hoquei, als butlletins electrònics i a les xarxes socials del CP Vilafranca.

Per la seva banda, Capital del Vi, continua com a marca de promoció de Vilafranca de cara a l’exterior, i més enguany que el Patí té desplaçaments per arreu de l’estat Espanyol.

L’acord amb l’empresa de seguretat s’ha tancat en les darreres setmanes, ja que el Patí, va quedar orfe de patrocinador al final d’aquesta temporada. Els membres de la Junta, es van posar a treballar per tal de trobar una empresa de Vilafranca que els volgués ajudar i col·laborar amb l’entitat, que l’any que ve celebrarà el 50è aniversari, i que té per objectiu recuperar la màxima categoria de l’hoquei estatal.

L’empresa Digittecnic, ubicada a Vilafranca del Penedès des de fa trenta vuit anys, es dedica a la seguretat de tot tipus, des de videovigilància, alarmes, sistemes contra incendis, gestió de flotes, controls horaris o seguretat privada entre altres…, ha volgut apostar per aquest projecte de potenciar l’entitat de més alta categoria de l’esport vilafranquí.

El president del CP Vilafranca, comentava amb el gerent de l’empresa Digittecnic, Jordi Arques, “que el Club no tant sols és el primer equip, sinó que hi ha més de quinze equips de base i que cal potenciar-la, i a més estem molt contents que una empresa de Vilafranca sigui un dels nostres màxims col·laboradors”. Per la seva banda, l’empresari vilafranquí, s’ha mostrat molt content de poder donar tot el suport que estigui al seu abast al projecte i ha destacat, que “la idea que tenim des de Digittecnic és una col·laboració per uns quants anys, no només una temporada”, la qual cosa des del Club s’ha agraït enormement, ja que sense l’ajuda i col·laboracions seria molt difícil tirar endavant una entitat del caire del Patí.

També et pot interessar

Comentaris