El Fora Estocs torna a la rambla de Sant Francesc a petició dels comerços

Imatge del cartell promocional de la fira Fora Estocs de Vilafranca
13/08/2019 - 16:40h

Enguany els passadissos de la fira estaran coberts amb lones que faran ombra per convertir en una experiència més agradable la compra als clients

L’Associació de Comerciants Centre Vila ha decidit tornar a ubicar la Fira Fora Estocs a la rambla de Sant Francesc després d’una consulta amb els comerciants que hi participen habitualment. Un any més, la mostra -que s’ha organitzat pel divendres 23 d’agost- posarà el punt final a les rebaixes d’estiu amb oportunitats i descomptes de totes les botigues que hi tenen parada.

Durant tot el dia (des de les 10 del matí fins a les 9 del vespre), les botigues exposaran les seves oportunitats en una parada a la rambla. Enguany els passadissos estaran coberts amb lones per garantir més espais d’ombra i fer més agradable l’experiència de compra.

A les 7 de la tarda començarà l’espectacle infantil Ballaclown de la companyia Bitxicleta, amb pallassos, màgia i animació amb bombolles, confeti i moltes sorpreses. L’aforament a l’espectacle és limitat, ja que l’actuació es farà en un espai tancat per a l’ocasió.

La Fira Fora Estocs és una de les cites anuals de Centre Vila amb més bona resposta per part dels clients juntament amb el Shopping Night o la campanya del Black Friday.

També et pot interessar

Comentaris