Peyu, l’home orquestra a Torrelles de Foix per festa major

Xavi Gonzàlez
13/08/2019 - 15:34h

El televisiu Peyu actua el dijous 22 d’agost a la plaça Lluís Companys en un acte previ de festa major i gratuït

El popular Peyu actua el proper dijous 22 d’agost a la plaça Lluís Companys de Torrelles de Foix en un acte previ de festa major i gratuït. El disseny horrorós del cartell de L’Home Orquestra ja dóna moltes pistes del que vol ser aquest espectacle. En Peyu ha volgut fer d’alguna manera una paròdia-homenatge d’aquesta figura que tots hem vist actuar alguna vegada a la Festa Major del poble.

A L’home orquestra en Peyu fa un recull dels seus millors textos i els posa en escena amb el fil conductor de la pròpia Festa Major. L’objectiu de l’espectacle és que la gent que no pugui anar a tots els actes de la festa, amb una horeta vegi una mica de tot. Evidentment tot plegat només és una excusa perquè finalment pugui dur a terme la ironia i l’humor al que ens té acostumats.

PUBLICITAT

Les posades en escena complexes dels seus espectacles més teatrals s’obliden per donar pas a un estil molt més directe i apropiat pels espais pels que s’ha concebut l’espectacle. Hi ha qui és més fan d’aquest tipus de format, perquè la nuesa en sí del xou dóna espai a la improvisació amb el públic i és on finalment es pot veure en Peyu en estat pur.

També et pot interessar

Comentaris