Dos conductors investigats per delictes contra la seguretat viària

Avatar
12/08/2019 - 15:44h

Els dos coduien sota els efectes de begudes alcohòliques que triplicava la taxa permesa

Aquest cap de setmana la Policia Local de Vilafranca ha investigat una conductora i un conductor per delictes contra la seguretat viària, tots dos per conduir sota els afectes de begudes alcohòliques amb un taxa que triplicava el màxim permès. Una de les conductores, a més, tenia el permís de conduir retirat per pèrdua de punts, per fets similars.

El primer dels casos va ser cap a les 1.15h de la matinada de diumenge quan una patrulla va detectar que un vehicle pel barri de Sant Julià no circulava amb els llums reglamentaris encesos. En aturar el vehicle, els agents van detectar que la conductora presentava símptomes d’estar sota els efectes de begudes alcohòliques. En realitzar la prova in situ i posteriorment a la prefectura de la Policia Local, la conductora va donar positiu triplicant la taxa màxima permesa. Els agents van consultar els arxius informàtics i van poder comprovar que la conductora estava en situació de pèrdua de vigència del permís de conducció per pèrdua de punts.

A la dona se li va notificar que quedava investigada per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i per un presumpte delicte de conducció amb pèrdua de vigència del permís de conducció per pèrdua de punts.

PUBLICITAT

L’altre cas va ser cap a les 8.30h del matí de diumenge quan una patrulla de la Policia Local va detectar un vehicle pel carrer Amàlia Soler per l’altre sentit de la marxa que tocava la vorera i feia molt de soroll con si tingués una avaria. En aturar-lo els agents, el conductor, que havia intentat canviar de seient, també mostrava indicis d’estar sota els efectes e l’alcohol. Un cop realitzada la prova in situ i posteriorment a la prefectura de la Policia Local, el conductor també va donar positiu triplicant la taxa màxima permesa.
Es va informar l’home que quedava investigat com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle sota els efectes de begudes alcohòliques.
Finalment, la Policia Local també va denunciar administrativament un tercer conductor, sense que la seva conducta fos delictiva com la els dos anteriors.

També et pot interessar

Comentaris