Dos homes buscats a Anglaterra, detinguts en un control de trànsit al Vendrell

El dispositiu de trànsit a l’autopista C-32, a l’alçada de Coma-ruga. (Foto: RTV El Vendrell)
09/08/2019 - 23:24h

Han estat aturats pels Mossos perquè circulaven per l’autopista C-32 a 170 km/h

Un control de trànsit a càrrec dels Mossos d’Esquadra ha permès detenir aquest divendres al Vendrell dos ciutadans britànics sobre els quals hi havia una ordre de recerca dictada per un jutjat d’Anglaterra.

El control estava muntat a la zona de peatge de l’autopista C-32 a Coma-ruga i formava part d’una campanya del Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra i les policies locals d’arreu del país, per combatre l’excessiva velocitat a l’hora de conduir, i també per mirar d’enxampar conductors que duen dispositius per detectar la presència de radars de velocitat.

L’actuació policial ha començat aquesta setmana i només a la demarcació de Tarragona s’està duent a terme amb la utilització de quatre radars mòbils del SCT.

Segons que ha informat Televisió El Vendrell, els Mossos d’Esquadra han fet aturar els dos homes de nacionalitat britànica al control de trànsit perquè han detectat que circulaven per l’autopista a 170 km/h. En ser identificats, la policia ha comprovat que se’ls buscava a Anglaterra i, a més, duien una matrícula falsa al vehicle, així com també s’ha comprovat que el turisme estava donat de baixa.

Circular a una velocitat excessiva, a més del risc físic de poder patir possiblement un accident de trànsit que comporta per la pròpia identitat i de les persones que puguin anar a el conductor o per a tercers que hi pugui haver a la carretera o autopista, comporta una sanció econòmica d’uns 150 euros i la pèrdua de dos punts del permís de circulació.

A tota Catalunya, durant l’anterior campanya de control de velocitat similar a l’endegada aquesta setmana i que va tenir lloc durant el mes d’abril, els Mossos d’Esquadra i les policies locals van fer unes 19.000 denúncies per infraccions de trànsit, 8 de les quals de tipus penal.

També et pot interessar

Comentaris