Presó per al detingut per l’intent d’agressió sexual durant la festa major del Vendrell

Una imatge d’arxiu dels jutjats del Vendrell.
09/08/2019 - 22:42h

L’home, de 39 anys, ha estat acusat de cinc delictes i ja va estar 11 anys empresonat per un altre cas contra la llibertat sexual

Un jutjat del Vendrell ha decretat aquest divendres l’ingrés a presó per a l’home detingut dimecres pels Mossos d’Esquadra del Vendrell com a suposat autor d’un intent d’agressió sexual denunciat per una noia de 23 anys i que, segons la denunciant, es va produir al voltant de les 4 de la matinada del dia de Santa Anna, en plena festa major local, al carrer Albinyana del centre històric del Vendrell.

Es tracta d’un home de 39 anys que residiria fa menys de dos anys al Vendrell i el qual ha estat empresonat com a presumpte autor de cinc delictes de violació amb la utilització d’un instrument perillós per intimidar les víctimes.

A més, segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, l’home detingut al Vendrell i que ja és a la presó està acusat d’un delicte de robatori amb violència i lesions i, fa uns anys, hauria complert una pena d’11 anys de presó contra un altre delicte contra la llibertat sexual.

Segons el relat de la víctima a la qual va abordar la matinada del dia de Santa Anna, ella estava accedint a casa seva quan un home la va assaltar i intimidar amb una arma blanca amb intenció d’agredir-la sexualment.

Amb tot, l’home no va aconseguir el seu propòsit perquè una tercera persona que passava per la zona el va foragitar i va avisar els Mossos d’Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per mirar d’esbrinar si el detingut hauria comès també algun fet similar el mes de juny al barri marítim de Coma-ruga. Entre aquests, el suposat assalt que hauria patit una noia de 18 anys.

També et pot interessar

Comentaris