Es recuperen cinc bicicletes robades a Vilafranca

Judit Benages
08/08/2019 - 12:58h

La Policia Local ha detingut també dos individus com a presumptes autors de delictes de robatori amb força i furt

La Policia Local de Vilafranca va detenir aquest dimecres dos individus, de 43 i 20 anys, com a presumptes autors de delictes de robatori amb força i furt. La detenció es va produir cap a les 18.15h al barri de l’Espirall. Mentre una dotació de la Policia Local patrullava pel c/ Espirall, va detectar dos homes que carregaven diverses bicicletes en una furgoneta i que mostraven una actitud nerviosa davant la presència policial.

Els agents van avisar una altra dotació de la Policia Local que va personar-se immediatament. En passar els núms de xassís de les bicicletes a la sala de coordinació operativa, aquesta va comprovar que 3 de les 4 les bicicletes constaven com a denunciades per robatori o furt l’any 2018. Els agents van poder intervenir una cinquena bicicleta que estava carregada en una altra furgoneta d’un dels dos individus.

PUBLICITAT

En no poder acreditar els dos individus la procedència de les bicicletes, van quedar detinguts per un delicte contra el patrimoni.

3 de les bicicletes van ser retornades als seus legítims propietaris i les altres 2 van ser lliurades al Cos de Mossos d’Esquadra per tal d’esbrinar la seva procedència.

També et pot interessar

Comentaris