The Sey Sisters i un musical per a la família, al nou Centre de Llorenç

Avatar
07/08/2019 - 10:05h

L’ateneu baixpenedesenc celebra la primera festa major a la nova seu amb una doble programació

L’estrena de la nova seu social ha comportat per a l’entitat llorencenca “El Centre” una empenta considerable, tant des del punt de vista de l’activitat com des del punt de vista social. Després d’un juny acollint espectacles propis o foranis que van omplir la nova sala gran en diverses ocasions, la temporada de Cinema d’Estiu continua amb molt d’èxit d’assistència i satisfacció pel nivell de la programació. D’altra banda, arran de l’efecte crida de les noves instal·lacions, amb el nou cafè dissenyat pels propis socis, així com l’anunciada Escola de Teatre, que s’estrenarà durant el curs que ve, el nombre de socis es va incrementant.

Amb tot això, arriba la Festa Major per Sant Llorenç i la Junta de l’entitat no s’ha limitat a programar un espectacle de Festa Major, com era tradicional, dins la programació conjunta amb l’Ajuntament i La Cumprativa, sinó dos, de caire complementari.

Música en directe

Així, diumenge, a les 10 de la nit, es presenta el musical “Bruna”, de Mateu Peremiquel i Mar Puig. Un espectacle teatral dirigit a tota la família, amb música i cant en directe, presentat pel Grup d’Amics del Teatre d’Ullastrell. Explica la història d’una nena, la Bruna, que, per un treball d’escola, s’interessa per la vida de la seva àvia Quima. Un passat difícil i sorprenent que captarà tot l’interès de la Bruna, que el recupera a contra-rellotge abans la memòria de l’àvia no s’afebleixi irremeiablement. Una petita joia de memòria històrica per riure, plorar, pensar i emocionar-se. Una demostració més que el teatre mai no és amateur, sinó que ho són els grups, i també aquests poden fer teatre de gran qualitat.

Veus poderoses

I per dilluns, també a les 10 de la nit, es podrà gaudir de les veus poderoses i exultants de les Say Sisters. Les germanes Yolanda, Kathy i Edna Sey són The Sey Sisters, tres veus acompanyades del teclista Albert Bartolomé. Partint del gospel i passant pel soul, The Sey Sisters decideixen alçar la veu per reafirmar la seva identitat com a dones, osonenques i afrodescendents. Amb un directe sincer i unes lletres plenes d’esperança, fe i optimisme, onviden a trencar les barreres socials i personals i mostren tal com som. Presenten el seu segon treball, “Rise”, on mostren la seva part més reivindicativa i empoderada. The Sey Sisters es presenten al Baix Penedès creant un magnífic cercle de bona energia i aire fresc en els seus espectacles.

PUBLICITAT

Les persones interessades en adquirir entrades ho poden fer trucant al 629 891 477. Hi ha un descompte important per qui adquireix el pack FM amb entrades per als dos espectacles. També es vendran a taquilla mitja hora abans de cada espectacle.

També et pot interessar

Comentaris