Els Falcons estrenen el 3d6a i deixen net el pilar de 5 aixecat per sota

Nova escala de 9 dels Falcons de Vilafranca
06/08/2019 - 12:46h

Els vilafranquins també han completat una nova escala de 9 i la pira 6×5

Els Falcons de Vilafranca han començat el mes d’agost amb dues actuacions de nivell, divendres passat a Les Cabanyes i diumenge a la localitat de La Riba.
Va ser a la festa major del petit municipi penedesenc on van oferir les millors figures. I és que després d’una cercavila per anar posant-se a to, en el que es van poder veure 4 pilars de 3, una piràmide drets de 4, una pira 5×5, el castell, la torreta, l’escala de vuit o diversos pilars de 4 aixecats per sota i algun ventall, finalment tot el seguici va arribar a la plaça del Centre Cultural i Lúdic, on els balls, i també els Falcons, van oferir la seva actuació central.
Allà van pujar un punt el nivell de les figures, i van sortir de plaça amb la pira 6×5, l’escala de 9, el castell amb agulla i un gran pilar de 5 que van deixar net.
Diumenge la colla vilafranquina es desplaçava a La Riba, petita localitat situada a la comarca de l’Alt Camp a tocar amb la Conca de Barberà. Allà es va poder veure una actuació d’allò més completa en quant a número de figures. I és que els vilafranquins van completar un pilar de 4 d’entrada a plaça, una escala de 8, la pira 5×5, la torreta, la piràmide drets de 4, el castell, dos ventalls, la piràmide de 4 acotats i un pilar de 5 aixecat per sota.
La propera actuació dels Falcons serà a terres basques la setmana vinent, amb la tradicional estada a Euskadi durant la que actuaran a Ondarroa, Sant Sebastià i Gernika. Abans però, la colla té una altra cita en relació amb els actes del 60è aniversari, i és que per a aquest dissabte hi ha programat, a les 11 de la nit a la plaça de la Vila de Vilafranca, el ball de gralles, amb les colles Vinardells i Quatrevents.

També et pot interessar

Comentaris