Nou sistema de neteja a Cunit amb patinet elèctric

06/08/2019 - 11:35h

El sistema permet arribar a zones de més difícil accés

L’Ajuntament de Cunit ha posat en marxa aquest mes d’agost el nou mètode de neteja viària al municipi. Es tracta de la utilització d’un vehicle elèctric, concretament un patinet, amb el qual es realitza la neteja manual de carrers i places del centre.

El patinet de neteja està en servei de dilluns a dissabte, entre les 7 i les 14.30 hores, i és el nou mètode que substitueix a la neteja mecànica que venia fent l’escombradora fins ara. La neteja combina aigua a mitja pressió i la tradicional escombra, amb la qual cosa es pot arribar a racons de difícil accés per la màquina d’escombrar.

Amb la posada en marxa del patinet, el consistori cunitenc remarca que ha aconseguit reduir el soroll i les corresponents molèsties al veïnat que ocasionava anteriorment la tradicional màquina bufadora.

Si el nou sistema funciona, l’Ajuntament de Cunit preveu ampliar la neteja amb patinet elèctric a zones més allunyades del centre del nucli històric.

El patinet que ja neteja Cunit té una autonomia de 35 hores i pot arribar a una velocitat màxima d’11 quilòmetres per hora.

També et pot interessar

Comentaris