Marc Sadurní presenta una estampa de Sant Fèlix plàstica i una de mòbil

06/08/2019 - 19:52h

Per poder veure l’original cal pujar en una estança del campanar de la Trinitat

Aquesta tarda s’ha presentat l’Estampa de Sant Fèlix que ha plasmat l’il·lustrador Marc Sadurní, actualment director del centre d’expressió plàstica Zig Zag del carrer de la Font de Vilafranca.

Aquesta és la instal·lació que mostra Sant Fèlix a la paret

Sadurní ha plasmat dues estampes. Una, la plàstica que serà la que es vendrà amb el programa de la festa major, i una altra de mòbil. Aquesta segona consta d’una instal·lació que ha creat en una estança, al costat del campanar de la Trinitat. S’hi pot veure la figura del sant, feta amb ferro, que propaga l’ombra de Sant Fèlix a la paret. El creador ha explicat que la figura del sant representa l’església i el patró. Aquest està t’han arrelat que el personatge, que tothom estima, es projecta a la paret com si d’una casa vilafranquina es tractés.

D’altra banda, una de les novetats era saber qui era el guanyador del concurs de l’Estampeta. Finalment, i d’entre 54 propostes fetes per infants de 6 a 12 anys, els administradors i l’Estamper han decidit que la guanyadora sigui la Laura Rocha Reina.

L’acte de presentació de l’Estampa s’ha fet al claustre dels Trinitaris que estava com mai ple de gom a gom. L’únic requisit per poder veure la instal·lació és que el públic assistent ha hagut de fer grups de 15 persones per veure-la.

També et pot interessar

Comentaris