El RCD Espanyol s’endú el XIX Torneig Salva Ribas

La colla castellera dels Bous de la Bisbal del Penedès van desplegar una pancarta amb la imatge de Salva Ribas. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
05/08/2019 - 22:19h

El torneig de futbol juvenil s’ha celebrat aquest cap de setmana al Camp Josep Bové del CE Vendrell

El RCD Espanyol ha guanyat aquest cap de setmana el XIX Torneig “in memoriam” Salva Ribas al Camp Josep Bové del CE Vendrell i organitzat per l’Associació Esportiva “in memoriam” Salvador Ribas Miró “Salva”.

Aquest torneig de futbol juvenil, una vegada més, ha aconseguit ser una gran fita pel futbol i d’importància a nivell de Catalunya, i ha servit per homenatjar i mantenir viu el record de qui va ser un gran jugador de futbol com era Salvador Ribas Miró “Salva”, mort malauradament en un accident de trànsit.

Enguany, es va comptar amb la participació dels equips de la CF Damm, el CF Vilafranca, el RCD Espanyol i el CFB Marc Bartra.

Els resultats dels partits de dissabte a la tarda van ser: C.F.Damm, 4 – CF Vilafranca, 0 i RCD Espanyol, 8 – CFB Marc Bartra, 2.

Diumenge va ser el torn dels partits definitius. En el partit pel tercer i quart lloc, el resultat va ser de CF Vilafranca, 3 – CFB Marc Bartra, 2 i, a la gran final, RCD Espanyol, 5 – CF Damm, 0.

Just abans de la final, es va realitzar l’homenatge i record a Salva Ribas, sent el moment més emotiu del torneig, amb un minut de silenci acompanyat del Cant dels Ocells interpretat per una alumna de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) del Vendrell i on la colla castellera els Bous de la Bisbal del Penedès van desplegar una pancarta amb la fotografia de Salva Ribas, realitzant un bano amb 6 pd3 i 2 pd2.

Quant a la sacada d’honor del partit de la final va anar a càrrec de Josep Maldonado.

A l’entrega de trofeus i acte-homenatge hi van ser presents: el regidor d’Esports del Vendrell, Ruben Gracia; el president del Consell Comarcal del Baix Penedès i alcalde de l’Arboç, Joan Sans; l’alcalde de Llorenç del Penedès, Jordi Marlés; l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; la diputada a la Diputació de Tarragona, Immaculada Costa; el vicepresident de la FCF, Josep Vives; el membre de la FCF a Tarragona, Rafa Pinedo; l’ex-porter del FC Barcelona Salvador Sadurní; l’exsenador i membre de la Fundació del FC Barcelona, Josep Maldonado; el president del CE Vendrell, Jordi Robles; la familia Ribas Miró, una representació dels diferents clubs i entitats col·laboradores i també l’exjugador del RCD Espanyol Moisés Hurtado, que havia estat company de Salva Ribas.

També et pot interessar

Comentaris