Ball de gralles pels 60 anys dels Falcons, aquest dissabte al vespre a Vilafranca

Els Vinardells tocaran juntament amb els Quatrevents aquest dissabte al vespre a Vilafranca
05/08/2019 - 16:14h

ls Vinardells i els Quatrevents oferiran el seu repertori a partir de les 11 de la nit a la plaça de la Vila

Els actes del 60è aniversari dels Falcons no s’aturen. Aquest mes d’agost traurà fum l’agenda falconera, amb un seguit d’activitats que duraran fins a finals de desembre, quan es tancaran les celebracions abans de donar pas a l’aniversari pròpiament dit que, com sempre, se celebrarà la primera setmana de desembre.

El pròxim acte dels Falcons serà avui dissabte a partir de les 11 de la nit, a la plaça de la Vila de Vilafranca, amb un ball de gralles a càrrec dels Vinardells i els Quatrevents. La festa acabarà amb un discjòquei.

Per altra banda, la colla vilafranquina ja ha penjat a la seva pàgina web les bases del concurs de fotografia, que estarà en funcionament fins a final d’octubre.

S’hi pot fer servir qualsevol tècnica fotogràfica, però té dues limitacions: no es pot utilitzar el blanc i negre ni fer fotomuntatges o cap alteració de la realitat.

Els premis tenen una dotació de 200 euros que estaran repartits en tres premis: un primer i un segon adjudicat per un jurat format per membres d’associacions fotogràfiques de la comarca i un altre premi de caràcter popular que sortirà de les votacions, un cop les fotografies finalistes estiguin exposades al Casal – Societat la Principal.

També et pot interessar

Comentaris