Els Xicots preparen un nou Màrtirs Street amb castells de 8

Els Xicots volen plantar dissabte a la diada de Màrtirs els seus millors castells
01/08/2019 - 16:23h

La diada, on els Xicots de Vilafranca seran els amfitrions, serà aquest dissabte a partir de les 20 h

Aquest dissabte a la tarda, a partir de les 20h es durà a terme una nova edició de la tradicional i històrica diada castellera de Màrtirs Street, en què un any més són protagonistes els Xicots de Vilafranca i els Castellers de Barcelona.

La colla vilafranquina, a l’espera del darrer assaig d’avui, té el plantejament de repetir l’actuació de la festa major de la Granada, amb el 4d8 com a castell més important, que seria el cinquè carro gros de l’any. A més, també continuaran rodant els castells i estructures de cara a fites superiors. Els Castellers de Barcelona hi arriben amb els dos castells de 8 bàsics assegurats en cartera i la possibilitat de la torre folrada.

Després de la diada castellera hi haurà sopar popular per a les colles castelleres a la plaça Milà i Fontanals i festa oberta a tothom amb el DJ Jordi Vilella.

Després de Màrtirs Street els Xicots comencen un petit període de vacances i tornaran als assajos el dia 14 d’agost. A partir del 15 d’agost s’iniciarà una intensa segona quinzena d’agost en què actuaran a Castelldefels, l’Arboç, Castellbisbal, Vilafranca i Sitges.

També et pot interessar

Comentaris