La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) convoca eleccions per a la tardor

D’esquerra a dreta, Xavier Monserrat, Martí Sistané i Andreu Batlle. Tresorer, president i secretaris actuals de la junta directiva de la FEGP
Xavi Gonzàlez
31/07/2019 - 12:20h

L’actual president, Martí Sistané, anuncia que es tornarà a presentar a la reelecció

Aquest dimarts, Martí Sistané, president de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) ha comunicat que a través de la junta extraordinària celebrada aquest dilluns s’ha decidit avançar les eleccions per al proper 1 d’octubre. Tot i que el mandat acabava el març de l’any vinent, Sistané ha explicat que ara “calen nous reptes de futur” i que l’objectiu passa per “defensar els interessos del territori”. De fet, Sistané va lloar la feina feta en aquests últims quatre anys destacant la fita història de fusionar les dues associacions empresarials: ADEG i UEP.

El calendari electoral s’iniciarà el 12 d’agost amb la presentació de les precandidatures. El 12 de setembre, un mes després, s’obrirà el procés, i fins al 20 de setembre els precandidats podran adreçar-se als socis amb les seves propostes. Finalment, l’1 d’octubre, a la casa de la vila de Sant Pere de Ribes, es farà l’assemblea general amb els més de 900 socis que elegiran el nou president o presidenta de l’entitat.

PUBLICITAT

Sistané també va comunicar a la junta extraordinària que tornarà a presentar candidatura per ser reelegit president. Pel que fa a la recent dimissió de Sant Carda com a vicepresident de l’entitat, Sistané ha respost que amb la fusió de les dues associacions calia un procés d’integració de dues maneres diferents de fer. “Penso que hem aconseguit que tothom se senti partícip d’aquesta nova unió empresarial. És cert que hi ha hagut persones que han marxat pel seu desacord, però això és fruit del dinamisme que té una associació empresarial del nostre nivell. El model d’integració s’ha esgotat i ara n’hem de buscar un de nou”, va cloure Sistané.

En darrer terme, Sistané va voler ratificar que la unió de les dues associacions no perilla gens i que la fusió està plenament consolidada.

També et pot interessar

Comentaris