Els Falcons de Vilafranca organitzen pel dia 10 un ball de gralles

30/07/2019 - 16:47h

Els Vinardells i els Quatrevents oferiran el seu repertori a partir de les 11 de la nit a la plaça de la Vila

Els actes del 60è aniversari dels Falcons no s’aturen i aquest mes d’agost traurà foc l’agenda falconera amb un seguit d’activitats que duraran ja fins a finals de desembre, quan es tancaran les celebracions abans de donar pas a l’aniversari pròpiament dit que, com sempre, se celebrarà la primera setmana de desembre.

Els Quatre Vents seran un dels grups del ball de gralles organitzat pels Falcons de Vilafranca

El proper acte dels Falcons serà dissabte vinent, dia 10 d’agost, a partir de les 11 de la nit, a la plaça de la Vila de Vilafranca, amb un ball de gralles a càrrec dels Vinardells i els Quatrevents. La festa acabarà amb un dj.

Per altra banda la colla ja ha penjat a la pàgina web dels Falcons de Vilafranca les bases del concurs de fotografia, que estarà en funcionament fins a final d’octubre.

Es pot fer servir qualsevol tècnica fotogràfica amb dues limitacions: no es pot utilitzar el blanc i negre ni fer fotomuntatges o cap alteració de la realitat.

Els premis tenen una dotació de 200 euros que estaran repartits en tres premis: un primer i un segon adjudicat per un jurat format per membres d’associacions fotogràfiques de la comarca i un altre premi de caràcter popular que sortirà de les votacions, un cop les fotografies finalistes estiguin exposades al Casal Societat la Principal.

També et pot interessar

Comentaris