Mor als 55 anys el secretari de la Colla Jove de Vilafranca

Judit Benages
30/07/2019 - 15:36h

Jaume Termens i Mañé no ha pogut superar una malaltia que li van diagnosticar fa tres mesos

Aquest dilluns a la nit va morir Jaume Termens i Mañé, de 55 anys d’edat, resident a la Múnia i que, des del passat gener, era el secretari de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca. La seva defunció s’ha produït al no poder superar una malaltia que se li va diagnosticar fa 3 mesos.

Termens era enginyer tècnic de telecomunicacions i havia treballat durant molts anys a Telefónica. Va entrar a la colla feia relativament poc, el maig de 2018, segons explica l’entitat, al quedar gratament impressionat pel suport que la seva família va rebre de la colla al morir aleshores el seu germà, Lluís, també casteller de la Jove.

Des del primer moment va mostrar una implicació total fins al punt de voler entrar a la Junta molt aviat, proposant-se com a secretari. Ocupava posicions de pinya tals com lateral i vent i des de la colla serà recordat per ser una bona persona amb molt criteri, humor irònic i molt responsable.

La colla li farà un pilar de dol a la cerimònia de comiat que tindrà lloc aquest dimecres 31, a les 16 h, a l’oratori del tanatori de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris