Maria Josep Tuyà és la nova presidenta del Rotary Club Vilafranca

Avatar
30/07/2019 - 14:36h

Des del passat 14 de juliol l’entitat, amb un quart de segle de vida, té la primera presidenta dona

Des del 14 de juliol el Rotary Club de Vilafranca del Penedes (RCV) compta amb una nova presidenta. Es tracta de M. Josep Tuyà, membre actiu de l’entitat des de fa uns quants anys, que ha pres el relleu a l’anterior president, David Amoròs. Durant l’acte de presa de possessió també es va fer el lliurament dels Premis Paul Harris, a Sebastià Jané i Arrufat.

Amorós va resumir els diferents programes d’ajuts que s’han dut a terme, entre els quals en destaquen dos: l’intercanvi de joves de curta i llarga durada per l’aprenentatge de llengües  i cultures, i el gran èxit de la 14a Nit Solidària en benefici de la Creu Roja Alt Penedès. Per la seva banda, la primera presidenta dona del Rotary Club de Vilafranca , M. Josep Tuyà, va remarcar durant el seu discurs la importància de la tasca que realitzen els Clubs Rotaris i en especial va voler agrair a la Junta sortint la dedicació i treball. Va remarcar l’emoció que li comporta el presidir un Club de 25 anys d’històries i l’alegria i felicitat de pertànyer a un club que es manté fidel als seus principis de retornar a la societat allò que ens ha donat. També va demanar comprensió, perquè la idiosincràsia femenina es molt diferent de la masculina.

PUBLICITAT

La junta del Rotary Club quedarà formada per Michel Gilleron com a Vicepresident, Manel Miret com a Tresorer, Josep Antoni Rosell com a secretari, Joan Olivella com a Macer i Pep Arasa com a president electe. La resta de membres de la Junta són: Responsable Joventut: Joan Palau; Responsable Comunicació: David Amorós; Responsable Agermanament: Joan Jané; Responsable Control: Jaume Sellarès; Responsable Actes Solidaris: Pere Antón Amadó; Responsable Entitats Esportives Nit Solidària: Ramon Novell; Responsable Patrocinadors: Xavier Ruiz; Responsable Avis Festa Major: Joan Tarrada; Responsable Fundació Rotari: Max Miret.

Per acabar, la nova presidenta després de presentar les noves activitats que es volen portar a terme va concloure amb un “bé, com veieu sens gira una mica de feina, però no impossible de fer,  amb la complicitat i dedicació de cadascun de vosaltres continuarem donant de si, abans de pensar en sí”.

També et pot interessar

Comentaris