Ingrés a presó per a onze robatoris al Vendrell

30/07/2019 - 11:59h

La seva parella també ha estat detinguda per vendre les joies dels robatoris

El passat 24 de juliol, els Mossos d’Esquadra de la comissaria del Vendrell van detenir un home de 21 anys veí del municipi, com a presumpte autor d’onze delictes amb violència present. També va ser detinguda la seva parella, una dona de 50 anys i resident al mateix municipi, per diversos delictes d’estafa i recaptació.

La investigació es va iniciar després de reincidents casos de robatoris per estrebada amb violència a persones d’edat avançada que tenen problemes de mobilitat. Els esdeveniments han succeït al barri del Tancat del Vendrell.

Aprofitant l’avantatge en la indefensió de les víctimes, el lladre les empenyia fent-les caure a terra, per agredir-les i robar les joies i els diferents objectes de valor. En un dels casos, la víctima va haver de ser atesa quirúrgicament d’urgència per trencament de l’húmer i el maluc, comportant l’ingrés durant mesos en un centre mèdic.

La xifra conjunta del detingut i la seva parella en una estafa a una joieria de la població s’enlaira fins als 1.500 €, al llarg de 5 operacions de venda de les joies que havien extret amb els robatoris.

El 24 de juliol, el Jutjat d’Instrucció número 2 del Vendrell va autoritzar l’entrada al domicili dels detinguts amb l’objectiu de recuperar objectes i indicis que confirmessin la participació de la parella en els delictes. Mentrestant, s’està seguint amb la cerca de possibles noves víctimes que encara no hagin denunciat, per així procedir al repartiment de les joies intervingudes.

L’ingrés de l’home a la presó, que ja comptava amb diversos antecedents per fets similars, es va produir el dijous 25 de juliol, mentre que la seva parella va quedar en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se a les citacions judicials requerides.

També et pot interessar

Comentaris