Detingut un individu a Vilafranca per assetjar una menor

29/07/2019 - 15:19h

Els fets van succeir a la plaça Pau Casals del barri de l’Espirall

La Policia Local de Vilafranca va detenir la nit de divendres passat un individu de 26 anys amb inicials R.A., com a presumpte autor d’un delicte d’assetjament a una menor d’edat. Els fets van succeir a la plaça de Pau Casals, al barri de l’Espirall.

Segons va explicar la mare de la menor, no era la primera vegada que l’individu seguia i assetjava la nena, de 12 anys d’edat. Es dóna la circumstància que l’individu en qüestió ja havia estat detingut fa unes setmanes per atemptat contra els agents de l’autoritat, desobediència greu, resistència greu i delicte de lesions a la mateixa plaça de Pau Casals. Uns dies després també se li havia requisat una arma blanca i la setmana passada el mateix home hauria molestat un grup de menors al carrer de Sant Pere.

L’individu va ser posat a disposició del cos de Mossos d’Esquadra.La Policia Local recorda que la col·laboració ciutadana és important i que, si algú es troba en situacions similars, que no dubti a trucar a la Policia Local (tel. 938923838).

També et pot interessar

Comentaris