Els Castellers de Vilafranca recuperen el 4d8 amb agulla

Primer 4d8a dels Castellers de Vilafranca des del 2017
Judit Benages
29/07/2019 - 11:11h

Els vilafranquins van completar dissabte a la tarda el 4d8a, juntament amb el 3 i 4d9f i un altre pd7f

Els Castellers de Vilafranca van estrenar fa uns dies la gamma extra a Mataró amb la td9fm i, ara, dissabte a la tarda a la diada de Cal Figarot van fer un altre pas important per la colla amb la recuperació del 4d8 amb agulla, que feia dos anys que no completaven. De fet, no el portaven a plaça des de juny del 2017 i des del setembre del 2017 que no s’anotaven cap castell de vuit amb agulla.

Els vilafranquins, però, l’havien descarregat divendres a assaig i, per tant, li tenien confiança i ganes. El van provar en primera ronda i tot va anar rodat. En segona ronda van tornar a fer un intent desmuntat del 4d9f quan ja gairebé entrava la cassoleta per, després, amb algun canvi al tronc, descarregar-lo patint de valent a la baixada.

Cal destacar que els verds són els que més 4d9f han descarregat enguany (3), però que l’han desmuntat en 5 ocasions, cosa que no havien fet mai amb cap construcció en una mateixa temporada.

Entremig dels dos 4 van completar un bon 3d9f, que volen alçar un pis més dissabte a Vilanova i que, de fet, van fer-ne una prova en acabar l’actuació, on van posar el pis de sisens. Van tancar la diada amb un nou pd7f.

PUBLICITAT

Per la seva banda, els Bordegassos de Vilanova van fer la millor actuació de l’any amb la td7, el 3d8 (el seu primer castell de 8 de l’any) després d’un intent desmuntat i el 7d7. Van acabar amb una prova del 4d8 que volen estrenar dissabte a Vilanova durant la seva festa major.

També et pot interessar

Comentaris