Diumenge arriba la vuitena edició de la Cursa de Sant Fèlix

Avatar
26/07/2019 - 10:25h

La sortida serà a les 10 del matí des de la plaça de Jaume I i en acabar hi haurà botifarrada

La 8a Cursa de Sant Fèlix arriba diumenge a partir de les 10 del matí, des de la plaça Jaume I. Una competició pretén ser un moment festiu i popular durant el qual grans i petits podran escollir entre dos recorreguts, el de 2 km o el de 4 km. Es tracta de fer el circuit -el recorregut clàssic de la processó de Sant Fèlix- una o dues vegades.

Com a novetat d’enguany, quan acabi la cursa hi haurà una botifarrada popular a la plaça Jaume I, la qual també estarà oberta a persones que no participin a la cursa. Totes aquelles persones que s’inscriguin a la cursa obtindran un descompte del 50% a la Mitja Marató Espirall-Vilafranca 2019 i a la 10K Vilafranca 2020. Aquest descompte no es podrà afegir a altres promocions.

PUBLICITAT

La informació i link d’inscripcions es poden trobar al web http://festamajor.vilafranca.cat. També es poden fer inscripcions presencialment al local de la festa major de Vilafranca, o demà dissabte al mercat, de 10 a 13.30 h. El preu per participar a la cursa i a la botifarrada és de 7€. La cursa és organitzada per la Fundació de la Festa Major de Vilafranca, conjuntament amb l’Ajuntament de Vilafranca, Diputació, Correm per la terra, Club d’Atletisme Vilafranca, Esportiu Penedès i Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

També et pot interessar

Comentaris