Fins diumenge es disputarà la primera Volta Ciclista al Penedès

26/07/2019 - 10:07h

La formaran quatre etapes en una cursa de tres dies que s’ha destinat a ciclistes en categoria júnior de 17 i 18 anys

El Club Ciclista Catalunya-Barcelona organitza la primera edició de la Volta Ciclista al Penedès per a ciclistes en categoria júnior, de 17 i 18 anys en un recorregut de tres dies i quatre etapes. La primera etapa, aquest divendres, farà un recorregut pel Baix Penedès. Concretament, recorrerà 95 quilòmetres entre Llorenç del Penedès i Albinyana. L’etapa s’iniciarà a les 17.30 des de davant de l’Ajuntament llorencenc i anirà en direcció a la Bisbal del Penedès, Rodonyà, Pla de Manlleu, Valldosera, Pontons, Torrelles de Foix, Sant Martí Sarroca, Rovira Rova, Guardiola de Font-rubí, Vilobí, les Cabanyes, la Múnia i Sant Jaume dels Domenys, on arribarà sobre les 8 del vespre.

La segona etapa serà dissabte, i la jornada es dividirà en dos sectors. En horari matinal, serà una contra-rellotge per equips amb sortida i arribada a Sant Sadurní, recuperant el circuit olímpic del 1992 (17 quilòmetres). Començarà a les 10 del matí en direcció a la Creu de Lavit. El segon sector anirà de Sant Sadurní a l’Arboç i serà de 85 quilòmetres. Començarà a les 17.30 hores i anirà en direcció Sant Pere de Riudebitlles, el Pla del Penedès, Guardiola de Font-rubí, la Rovira Roja, Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix, Pontons, Pla de Manlleu, Ortigós, Llorenç, Banyeres i l’Arboç. Arribarà sobre les 8 del vespre.

Diumenge es tancarà la cursa amb la darrera etapa, amb sortida a Vilafranca i arribada al castell de Subirats (120 quilòmetres). L’etapa engegarà a les 10 del matí a l’avinguda de Barcelona, just al davant de Midas, un dels patrocinadors oficials de la Volta. El recorregut passarà per Pacs, Vilobí, Guardiola de Font-rubí, la Rovira Roja, Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix, Pontons, la Llacuna, Rofes, Sant Joan de Mediona, Sant Quintí de Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Jaume Sesoliveres, el Bedorc, Piera, Sant Llorenç d’Hortons, Gelida i castell de Subirats.

Afectacions del trànsit a Sant Sadurní

Dissabte la 2a etapa de la Volta té sortida i arribada a la Ctra Sant Quintí de Sant Sadurní. A partir de les 10h els grups participants es dirigiran cap a Torrelavit, en direcció al Pla del Penedès, per tornar cap a Sant Sadurní amb hora aproximada les 12 del migdia. Això implicarà talls a la circulació en aquesta zona i a àmbits propers com els del Gat Cendrer i Pla d’en Mestres mentre transcorre la prova, així com a les diverses vies per on transitarà.

També et pot interessar

Comentaris