El vilafranquí Pere-Lluís Biosca és el nou director titular del Cor Madrigal

25/07/2019 - 16:27h

Agafa el relleu de Mireia Barrera, directora d’aquest cor tant prestigiós durant 26 anys

El vilafranquí, Pere Lluís Biosca és des del passat 7 de juliol el director titular del Cor Madrigal. De fet, oficialment ho serà a partir del setembre quan Biosca agafarà el relleu de Mireia Barrera que des del 1993 n’havia estat la directora titular d’un cor fundat per Manuel Cabero el 1951.

La seva activitat se centra en la interpretació del repertori contemporani, tot mostrant un especial interès en la divulgació dels autors catalans. Paral·lelament, aborda les obres per a cor i orquestra dels períodes barroc i clàssic. És des de la temporada 2012-13 cor adscrit de l’Auditori i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i ha estat dirigit per grans batutes com Celibidache, Comissiona, Cambreling, Foster, Pinnock, Pons, Ros Marbà, Rostropovitx, entre d’altres.

Biosca va dirigir el Cor de Cambra ARSinNOVA des de la seva fundació, amb qui va rebre nombrosos premis. També és director del Cor de Cambra Francesc Valls de la Catedral de Barcelona. Com a docent, és professor de les assignatures Cor de Veus i Direcció instrumental i vocal al Taller de Músics Escola Superior d’Estudis Musicals.

També et pot interessar

Comentaris