El pregó de Kevin Prados d’aquest vespre marcarà l’inici de l’FM del Vendrell

25/07/2019 - 16:24h

El destacat excap de colla dels Nens avança que el seu pregó comptarà amb la participació de diversos coŀlaboradors

Kevin Prados, nascut al sector de Nou Barris de Barcelona fa 27 anys, però vendrellenc des que en tenia 10, és el pregoner de la festa major del Vendrell d’aquest 2019. El pregó que inaugurarà la festa en honor de santa Anna es podrà seguir aquest vespre, a quarts de 10 del vespre i després de l’acte d’entrega del pergamí al gegant Salvador previst a la plaça Vella.

Membre dels Nens del Vendrell des del 2010, Kevin Prados va ser cap de pinyes de la colla castellera entre els anys 2012 i 2014 i cap de colla la temporada 2015. Aquell any, el pregoner de la festa major d’enguany va viure per la diada de Santa Anna el moment més important que assegura haver compartit amb els Nens: el primer 5d8 de la història de la colla fundada el 1926. Prèviament, els Nens havien destacat per recuperar el mític pilar de set amb folre, carregat per la Fira de Santa Teresa del 2014, descarregat a la diada de l’Emili Miró a Terrassa del 2015 i descarregat per primer cop al Vendrell després del primer pd7f del segle XX, el 1969, per la diada de festa major del 2016.

Pregó sorpresa

Kevin Prados no vol desvelar el contingut del seu pregó, però sí que apunta que comptarà amb alguna sorpresa i que inclourà la participació activa d’alguns col·laboradors. El fet que Prados tingui una formació acadèmica filosòfica podria donar una pista del to del pregó, però no del contingut.

En contactar amb el pregoner de la festa major vendrellenca d’enguany per a aquest monogràfic del 3d8, Prados no ha defugit de parlar de l’actualitat dels Nens del Vendrell avui dia. Així, creu que la colla “està en un moment d’impàs, per renovar molta gent de la colla i, sobretot, del tronc dels castells”. “Hi ha hagut un canvi generacional”, diu també l’excap de colla dels Nens, el qual conclou que els administradors de Santa Anna 2019 li van proposar de ser pregoner fa uns dos mesos, després de citar-lo per demanar-li de participar en un vídeo promocional de la festa. “Durant la gravació em van preguntar si volia ser el pregoner, i va ser divertit. No m’ho vaig pensar”, diu.

També et pot interessar

Comentaris