Sergi Vallès, nou president de la Mancomunitat Penedès-Garraf

25/07/2019 - 14:56h

25 municipis donen suport fruit de l’acord entre JxCat i PSC

L’alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, ha estat escollit nou president de la Mancomunitat Penedès-Garraf amb el suport de 25 municipis, fruit de l’acord de govern entre JxCat i PSC. Es tracta del primer president escollit després de l’entrada en vigor dels nous estatuts i retorna la presidència a la comarca de l’Alt Penedès.

L’assemblea de constitució, realitzada dijous 25 de juliol al saló de sessions de l’Ajuntament de Canyelles, ha comptat amb l’assistència dels alcaldes i de les alcaldesses dels municipis que integren la Mancomunitat. En la pressa de possessió del càrrec, Vallès ha agraït la tasca de l’anterior presidenta i ha assegurat “que la Mancomunitat és un ens que representa a tots els municipis i a tots els ciutadans. No venim a fer política sinó servei per a tots els municipis“. Així mateix, en la seva intervenció el nou president ha explicat que no es formarà govern fins al setembre, i que en aquest mes i mig esperen poder tancar un acord. 

L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, també ha presentat la seva candidatura a presidir l’ens, que ha obtingut el suport de 6 municipis. En la seva intervenció ha explicat que “la Mancomunitat és un òrgan de gestió dels serveis mancomunats i haurien de ser representades totes les forces polítiques que van participar als comicis”.

L’acte també ha servit per acomiadar com a presidenta l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, qui ha ostentat la responsabilitat en els darrers 4 anys i que ha expressat la seva satisfacció perquè “ha estat una legislatura plenament municipal”.

També et pot interessar

Comentaris