El govern de Vilafranca assegura que la Generalitat no ha anul·lat el pla del carrer Comerç

25/07/2019 - 13:19h

El regidor Francisco Romero apunta que l’informe de la Comissió d’Urbanisme “l’únic que fa és demanar esmenes, que és un procés normal”

El 3d8 s’ha posat en contacte amb el govern de Vilafranca en referència a la roda de premsa feta per ERC aquest dimecres a la tarda i en la qual asseguraven que la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat havia suspès l’aprovació definitiva del pla del carrer Comerç.

El regidor d’Urbanisme, Francisco Romero, ha restat importància a l’informe, ja que considera que és “completament normal” que la Generalitat demani esmenes abans de modificar un pla urbanístic. Romero ha lamentat que la Generalitat hagi facilitat l’informe a ERC abans que al mateix govern, i també ha criticat la manera de fer dels republicans “amb una política totalment electoralista, com si estigués sempre en campanya”.

A partir d’aquí, Romero diu que ara toca treballar per resoldre les esmenes, però vol deixar clar que en cap cas els han “tombat o anul·lat el pla, que continua sent tan necessari com el primer dia”. El regidor apunta que aviat començaran a donar resposta a les esmenes, que entregaran el dia 10 de setembre en una reunió que tenen amb la Comissió d’Urbanisme i, a partir d’aquí, s’haurà de tornar a passar per ple i, de nou, enviar-ho a la Generalitat per tal de fer-ne l’aprovació definitiva, que no sap si podrà arribar abans de final d’any-.

També et pot interessar

Comentaris